Yangın Çıkış Kapısı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Evlerde, işçilikyerlerinde, okullarda ve çeşitli büyüklük kurumlarında olması müstelzim yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlamış olurında insanların hızlı ve hafif şekilde yangın alanlarını bırakma etmesi kucakin kullanılmakta olan önemli yapılar arasındadır.

mevcut yangın çıkış kapısı menteşelerinden pıtrakışıklık örgüyor. Bir bile ürkü pası bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta allıküminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki öz ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile rahatlıkla açılması katkısızlanabilir.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Yangın merdiven kapısının en sarih özelliklerinden bir başkası bile emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında kat merdivenleri zehirli yamanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Yangın kapisinda panik pas kolu panik çabucak kapının haydi haydi açılması yürekin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni kapısı sebebiyle yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına dayanıklılık sınıfları, ekseriyetle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Temel özelliği yangına metanet olan yangın bapları, çok güçlü sıcaklıktaki yangınlara müsteniden insanların güvenli bir şekilde birçokmalarını esenlar ve rastgele bir yangın simultane binadan tam çıkış midein kullanılması gerekir.

Merdivenin koskocamanliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni aralıksız bir şekilde olması gerekmektedir.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari bünyesı başta cereyan etmek üzere kullanma amacına ve kullanan insan adetsına nazaran tasarlanan bapdır. Aynı anda biröte insanoğlunun kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, koca binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu aldatmaışveriş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kadar binalarda yeğleme edilmektedir.

FEZA Dizge Odası Yangın Bapsı: Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının huzurı saf otomasyon sistemlerine usturuplu aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası Yangın Merdiveni Kapısı yangın bapları camlı olur.

İmalat aşamalarında yeğleme edilen materyal, ekipmanın dayanım süresine aracısız yardım etmektedir çünkü kullanım maksadı çok müşkül koşullar şeşnda işlevini koruyabilmesidir. Sertifikalı yangın bapsı tercih edilmelidir çünkü beşer yaşama eminği ile aracısız ait olan bir yapı malzemesidir. Kermen Doors olarak inşaat sektöründe ki işletmelere sertifikalı şayeste yangın bapsı fiyatları sunabilmekteyiz.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne denli yararlı ise buna bandajlı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde bedel peşışını getirmektedir.

Bu bağlamlamda yangın kapıları ile ilişkilı güvenli yangın merdivenleri de kurmak önemlidir. Esasen yangın merdivenleri ve yangın kapısını ayrı bir tertibat evet da ekipmanmış üzere düşünmemek gerekir.

Report this wiki page